Kansallinen LUMA-uutiskirje


Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa Kansallinen LUMA-uutiskirje. LUMA-keskus Suomi voi lähettää tilaajille uutiskirjeitä eri kohderyhmille roolista ja maakunnasta riippuen eri aikavälein.

Uutiskirjearkisto »
 

Rekisteriseloste, päivitetty 29.11.2017 

Kansallisen LUMA-uutiskirjeen tilaajarekisteriä pitää Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi -verkosto.

Rekisteri on tarkoitettu uutiskirjeen tilaajien ilmoittamien tietojen säilyttämiseen sähköisen tiedottamisen tarkoituksiin. Tilaajille lähetetyissä viesteissä sähköpostiosoitteet pidetään toisistaan erillään, eikä tietty listalla olija saa muiden sähköpostiosoitteita listalta tietoonsa.

Rekisteriin tallennetaan tilaajan oheisen lomakkeen kautta ilmoittamat sähköpostiosoite, rooli ja maakunta. Tilaaja voi milloin tahansa poistua listalta uutiskirjeissä olevan tilauksen peruuttamiseen ohjaavan linkin kautta.

Tietoja säilytetään MailChimp-palvelussa EU:n ulkopuolella.

Tietoja käyttää vain Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi -verkosto. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteriin on pääsy vain Helsingin yliopiston / LUMA-keskus Suomi -verkoston nimetyillä työntekijöillä. 

* pakolliset
Email Marketing Powered by MailChimp